::

::

zelfportret

zelfportret

::

::

Ja Jos,

Dan toch. Een weblog. Mijn tegenzin heb ik overwonnen. Dus we gaan wat wankelmoedige pogingen ondernemen. Want dat schrijven is maar niks voor mij, of misschien toch wel? De toekomst zal het uitmaken. Er zijn beste vrienden die het me afraden. De verradelijke zin en onzin van woorden heeft mij in het verleden wel eens eerder pootje gelicht. Maar goed ik mik op een klein artikeltje per week. Maar eerst maken we het volgen project af:

P E R S O N A Masks and selfportraits

Groet, ik ga je zien

Keees

::

::

::

::

1 reactie:

Welkom, Keees, in de wondere wereld van de Bloggers. Waar het private publiek wordt en het publieke prive. Een berichtje in de week. Haha. Dat worden er drie per dag als de de smaak eenmaal te pakken hebt – Jos

::

::

::

::

::

::++

Schrijf je in voor

Mijn Nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van mijn nieuwe artikelen. Die uitsluitend zullen gaan over mijn zoektocht en ideëen betreffende [fotografie]

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This